divendres, 1 de març del 2013

PRESSUPOSTOS REALISTES


Si alguna cosa es pot destacar dels pressupostos del 2013, és que estan basats en la realitat de la situació de l’activitat al municipi.

Quan s’han produït uns forts descensos dels ingressos municipals i detectat les debilitats estructurals dels seus comptes, malgrat haver servit per a consolidar una despesa destacable en serveis i ajuts socials; quan el fort programa d’inversions que es va portar a terme dels anys 2006 al 2011 no es pot mantenir precisament per aquesta caiguda dels ingressos, cal ajustar les previsions al que tenim consolidat, i més quan continuem sense data de finalització d’aquesta crisis.

És per això que aquests pressupostos estan basats a la liquidació de l’any 2012. Reduir els salaris dels càrrecs electes i les seves indemnitzacions, igual que els dels pocs càrrecs de confiança del que disposa l’ajuntament, ajustar la despesa i reduir els consums de les nostres instal·lacions, són també altres elements per a arribar a l’objectiu de l’equip de govern: mantenir les activitats de caire social ja que dinamitza la vida social i comercial del poble, tot i fer-los amb els pocs recursos disponibles i amb el mecenatge de les empreses del municipi que hi vulguin contribuir. I el més important: donar suport i estar al costat de tots aquells sesrovirencs i sesrovirenques que arrossegats per aquesta crisis, estan patint les seves pitjors conseqüències.

 

Res és més important en aquest moment que mantenir el suport a la gent, com hem fet sempre els i les socialistes des del govern municipal.

Podeu consultar-los a: http://santesteves.socialistes.cat/noticia/els-pressupostos-municipals-del-2013

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada